De hele dag door, 24/7, is de onvoorwaardelijke liefde bezig om al jouw facetten naar harmonie te brengen. Je lichaam, je geest, je ziel en je psyche worden constant opgeschoond, geheeld, geregenereerd. Aandacht en dankbaarheid daarvoor verminderen je angsten en verhogen je vitaliteit.

Wanneer je dagelijks ’s ochtends en/of ’s avonds stilstaat bij de verzorging van je gehele menselijke systeem door de onvoorwaardelijke liefde, dan zul je merken dat je met een paar weken rustiger wordt, beter slaapt, je levenslustiger voelt en wellicht vaker gelukkig.
Het besef van de onvoorwaardelijkheid van die liefdeskracht geeft je een veilig en geborgen gevoel.

Er is echter wél een voorwaarde: je moet je oude zelf-ondermijnende gedachten stoppen, je wantrouwende ideeën over het leven ombuigen en geloven in de onvoorwaardelijkheid van de liefdeskracht. De bewijzen voor die liefde zijn alom in je leven te vinden. Vind ze, geloof ze en handel ernaar…. het zal je gezondheid, rust, vrede en geluk brengen.

Als je merkt dat je je onrustig voelt,
richt je een moment 100%
op de onvoorwaardelijke geneeskracht
van de liefde!

!

Wil je dat ook bewust leren ervaren, neem dan even contact op via
hannyvanputten@gmail.com

.

Als je wilt dat ik een specifiek onderwerp belicht, meld dat dan via hannyvanputten@gmail.com. Dan schrijf ik er binnenkort over.